Årets julklapp - Ge bort en upplevelse

Nu börjar det gå mot kyligare månader och dagarna framöver kommer att gå fort! Ifall du inte redan kommit på vad du ska köpa till din mamma, pappa, syskon, pojkvän eller vän i julklapp så har jag nu ett riktigt bra tips! - Ge bort en upplevelse!

Jag googlade runt lite häromdagen för att se ifall jag kunde få några ideér på vad man kan ge bort i årets julklappar och det slutade med att jag fastnade på just en sida. En sida som jag inte hade någon som helst aning om men som är helt perfekt för den som vill ge bort en lite annorlunda och spännande julklapp. Jag vill varmt rekomendera er att gå in på upplevelser.com och köpa årets julklapp till en person som du tycker förtjänar en extra bra julklapp och framförallt förtjänar en extra bra och spännande dag! 

På sidan kan man hitta något som passar alla! Det finns allt från mysiga restaurang besök, olika sorters massager, fallskärmshopp, helikopterturer, dykning, hotellnätter, ölprovning, ja verkligen allt och så mycket mer spännande saker än vad jag redan nämnt! Och vet ni vad? Det är superbra priser och det är 3 års giltighetstid!

Min personliga favorit och något som jag själv hade velat testa (eller ge bort till någon för den delen) måste nog vara chokladmassagen framförallt. Jag älskar choklad och jag älskar massage. Jag behöver väl inte säga mer? Ett plus ett... Ja i detta fallet blir det ETT!

Så vänner... Gå nu in och kika efter årets julklapp på upplevelser.com och tro mig, det kommer bli en riktigt lyckad julklapp!

 
Allmänt | |
#1 - - Jhennifer :

Tack för tipset! Har använt mig av den och håller med att det är ett jättebra tips! Ha en skön dag❤️

Svar: Tack detsamma finis ❤️
Therése Pue

Upp