Myshelg

Helgen har bestått av mys, julmarknad, mat och ännu mer mys ungefär. Både lördag och söndag fick vi stå på julmarknad för vårt UF, vilket var det absolut drygaste. Helt misslyckat och jag tror faktiskt inte det var många alls som fick sålt direkt. På lördagkväll firade vi pappa som fyllde år och åt lite gott på kvällen. 
Och ja, igår förmiddag lämnade vi in min dator eftersom att den inte uppfyllde kraven jag hade, så de skulle kolla på den på Elgiganten och se om de kunde lösa problemet eller uppdatera något som var fel eftersom att det ska funka utan problem att spela på den. 
Framåt kvällen blev det storm här så vi låg och myste under täcket i sängen och lyssnade på regnet som slog mot altantaket utanför mitt rum. Supermysigt! Därav blev jag hemma från skolan idag så jag lyxade till det med nybakade scones och oboy på sängen till hjärtat. ♡  


Allmänt | | Kommentera |

När skolan bjuder på god matAllmänt, Foodporn | | 1 kommentarer |

Ny dator - Livet är komplett igen


Som jag skrev förra gången så gick ju min dator sönder i måndags av egentligen okänd anledning och det har varit fyra tuffa dagar utan min dator. Låter hur töntigt som helst men det är sant. Hemskt hur tekniken påverkar oss. Jag har letat dator för fullt tillsammans med pappa för att hitta en så bra dator som möjligt och någon som stämmer in på mina krav jag har och det slutade med denna godingen från hp tillsist som vi åkte in och köpte nu under kvällen. Jag är nöjd och nu äntligen kan jag spela och blogga igen!
Upp